Ana Sayfa
Bölüm Faaliyetleri
P M O R2020 Uluslararası Kongre

PMOR 2020 Uluslararası Kongre

03 Aralık 2020 tarihinde, Kızılordа (Kazakhstan) Korkut ata Üniversitesinin Ekonomi ve hukuk Enstitüsü ve Sakarya Üniversitesinin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, uluslararası bilimsel ve pratik bir çevrimiçi konferansa ev sahipliği yapıyor: "Postpandemik ekonomik gelişim modelleri ve hukukun mükemmelliği: fırsatlar ve riskler. PMOR2020»

Konferansa katılmak için yerli ve yabancı bilim adamları, devlet kurumları temsilcileri ve iş şirketleri, bilimsel kuruluşların çalışanları ve üniversite öğretmenleri, doktora öğrencileri, lisans öğrencileri davet edilir.

Konferansın ana çalışma bölümleri:

1. Ulusal ekonominin yönetimi ve ekonomik güvenliğin sağlanması

2. Girişimcilik ve Turizm

3. Muhasebe ve finansal yönetim

4. Sosyal ekonomik süreçlerin yasal desteği

5. Ekonominin gelişimi için bir sürücü olarak dijitalleşme

01 Aralık 2020 tarihine kadar makalelerin sağlanması. Çalışma dilleri: Kazakça, Rusça, İngilizce, Türkçe. Makaleler e-posta adreslerine gönderilir: nurlan.serikuly1@gmail.com . Konferans materyal koleksiyonunun elektronik versiyonu e-posta ile gönderilecektir. Referans için telefonlar (whatsapp, telgraf): + 77014127539 (Kulmurzaev Nurlan Serikoglu).

Kongre Düzenleyicileri:

SAÜ SBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü (Kongre Türkiye Koordinatörü: Prof.Dr.Mustafa Çağlar Özdemir- ÇEEİ Bölüm Başkanı)

Kazakistan Kyzlorda Korkyt Ata Üniversitesi Ekonomi ve Hukuk Fakültesi (Kazakistan Koordinatörü: Dr.Nurlan Serikovich- Ekonomi ve Hukuk Fakültesi Dekanı)

Kongre web sitesi: http://www.korkyt.kz/Pmor20/

Facebook: https://www.facebook.com/Univerpmor

Kongre ile bilgilendirme metni için tıklayınız.