2020 2021 Bahar Yarı Yılı Mesleki Uygulama Esaslarında Yeni Düzenleme

2020 - 2021 Bahar Yarı Yılı Mesleki Uygulama Esaslarında Yeni Düzenleme

Sakarya Üniversitesi’nin 28.01.2021 tarih, 574 sayılı Senato kararı doğrultusunda Covid-19 salgını dönemine özel olmak koşulu ile 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı mesleki uygulama derslerinin yeni işleyişi aşağıdaki şekilde yürürlüğe girmiştir.

Yapılan görüşmeler sonunda, Bahar yarıyılında mesleki uygulama bulunan bölümlerde;

a) İsteyen öğrencilerin tüm risklerin ve gerekli tedbirlerin farkındalığını imzalı belge ile sunmak koşulu ile 7+1 kapsamındaki Mesleki Uygulamalarını yüz yüze yapabilmelerine,

b) Fiilen mesleki uygulama yapmak istemeyenlerin 3 bölüm seçmeli ders alabilmelerine,

karar verilmiştir.

Not: Mesleki uygulama sürecini fiilen yürütmek isteyen öğrencilerin, bölüm web sayfamızda yer alan Mesleki Uygulama için gerekli formlara ek olarak  Öğrenci Sorumluluk Beyanı Formunu da imzalayıp  onay için bölüm başkanlığına iletilmesi gerekmektedir. İletiler bölüm başkan yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Onur Metin'e fiilen veya e-mail üzerinden yapılabilir.

Fiilen yürütülecek mesleki uygulamalarda daha önce olduğu gibi zorunlu iş kazası ve meslek hastalığı ile hastalık sigortaları fakülte tarafından yapılacaktır.

Gerekli formlar için: https://ceko.sakarya.edu.tr/tr/icerik/17488/91343/mesleki-uygulama-surecleri