Mezun Bilgi Sistemi Hakkında

Mezun Bilgi Sistemi Nedir?

Sakarya Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi (MBS), mezunlarımızın birbirleri ve üniversitemiz ile iletişimini sürdürmesi için oluşturulmuş bir sistemdir. SAÜ MBS, SAÜ ailesinin tüm partnerlerinin akademik ve profesyonel hayatta bir araya gelmesine ve uluslararası alanda güçlenen bir üniversite olmasına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Neden kayıt olmalısınız?

-Kariyer fırsatları kapsamında iş ve staj imkânlarından haberdar olmak,

-Kariyerinize ve kişisel gelişiminize katkı sağlayacak eğitim ve etkinliklerden haberdar olmak ve onlara katılmak,

-Kütüphanemizden yararlanmaya devam etmek,

-Sürekli Eğitim Merkezi’ndeki eğitimler için indirimden yararlanmak,

-Öğrenciliğinizde olduğu gibi üniversitemizin sosyal tesislerinden indirimli olarak yararlanmak,

-SAÜ mezunlarıyla iletişime geçmek,

-Çalıştığınız kurumların iş ilanlarını ileterek SAÜ mezunu adaylara erişim konusunda destek olmak,

-Zaman içinde anlaşmalı olduğumuz işletmelerin indirimlerinden yararlanmak için mezun bilgi sistemine kayıt olmalısınız.

Nasıl kayıt olabilirsiniz?

Sisteme mezun.sakarya.edu.tr adresinden ya da üniversitenin ana sayfasında yer alan öğrenci sekmesi içinden kayıt olabilirsiniz. Kayıt olurken kullanıcı adı olarak TC kimlik numaranız ve şifre olarak TC kimlik numaranızın son dört (4) hanesi kullanılmaktadır. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız kariyersakarya.edu.tr adresine e-mail atmanız yeterli olacaktır.

Süreç kim tarafından yürütülmektedir?

Sakarya Üniversitesi Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü

Nasıl iletişim kurabilirsiniz?

-Sosyal medyada @kariyersau adresini ve www.kariyer.sakarya.edu.tr ’ yi takip edebilir,

-www.kariyer.sakarya.edu.tr ‘ye e-mail atabilir,

-İşletme Fakültesi’nin A Blok 104 numaralı odasındaki birimimizi ziyaret edebilirsiniz.