8. Akad'emek Öğrenci Kurultayı Hakkında

8. AKAD'EMEK Öğrenci Kurultayı Hakkında

Değerli Öğrenciler,

Türkiye’de Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri’nden öğrencilerin katılımıyla Bursa Uludağ Üniversitesi ve Türk Metal Sendikası’nın işbirliğinde düzenlenen AKADEMEK Öğrenci Kurultay’ının 8.’si 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel’de gerçekleşecektir. Her yıl farklı bir konu üzerine düzenlenen kurultayda bölüm öğrencileri hazırlayacağı sunumları yine bölüm öğrencileri ile paylaşarak sunumlar yapmaktadırlar. Bu senenin ana teması Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Çalışma Yaşamının Geleceği olarak belirlenmiştir. Bölümümüzün (1. sınıflar hariç) 6 adet lisans öğrencisi kontenjanı bulunmaktadır. Kurultaya katılmaya istekli ve hazırlanacak olan bildiriye katkı sunmaya hazır öğrencilerimizden başvuru toplanacaktır. Başvurmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki koşulları sağladıkları takdirde istenen belgeleri 27 Şubat 2024 Salı günü saat 16.00’ya kadar Arş. Gör. Meryem Kaytan’a teslim etmelidir. Sonuçlar 29 Şubat 2024 Perşembe günü saat 14.00’da bölüm web sayfasında duyurulacaktır.

Not: Etkinliğe katılmaya hak kazananların masrafları organizasyon tarafından karşılanacaktır.

Başvuracaklar için gerekli koşullar

-Not ortalaması en az 2.25 ve üzeri olmak

-2., 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak

-Daha önceki senelerde etkinliğe katılmamış olmak