Duyurular
Sakarya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Yapılan Önemli Değişiklik Hk.

Değerli Öğrenciler,

Sakarya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nde yapılan önemli değişiklikle birlikte;

- Tek ders sınavı yerine üç ders sınavının yapılmasına,

- Öğrencinin ders programında çakışan zorunlu dersi yerine farklı programdan ders alabilmesine,

- Öğrencinin kayıtlı olduğu programdaki seçmeli ders yerine farklı programdan zorunlu veya seçmeli başka bir dersi alabilmesine

olanak tanınır hale getirilmiştir.

Sakarya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Sakarya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ve Değişiklik Tablosu ekte sunulmuştur.